Produkter för solgar whey (13)

Vassleprotein (koncentrat + isolat) vaniljsmak - WPC + WPI vaniljsmak, sötad med stevia

Vassleprotein (koncentrat + isolat) vaniljsmak - WPC + WPI vaniljsmak, sötad med stevia

Ett proteinpreparat som kombinerar vassleproteinkoncentrat och isolat med vaniljsmak. Söta med ett naturligt sötningsmedel - steviolglykosider. Exempel på formulering.
Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Avmineraliserat vasslepulver - WP Demi

Demineralizirano sirotkine prašak (WP Demi) je sirotkine prašak sa smanjenim sadržajem minerala, ovaj proizvod je savršen za formule za dojenčad i prehrambene aplikacije usmjerene na zdravlje.
Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska innehållet av fett och kolhydrater i vassle. Processen kan utföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och koncentrationen av protein.
Litet Himalayasalt 1000g vivio

Litet Himalayasalt 1000g vivio

Himalayasalt är det renaste och hälsosammaste saltet på jorden. Det kommer endast från en plats: den östra Himalaya-banden i Pakistan. Det har en färg som sträcker sig från vitt till ljusrosa och mörkröd. Det skapades för miljontals år sedan som ett resultat av havens uttorkning, och dess avlagringar finns på ett djup av 400-600 meter under jordens yta. Himalayasalt är renare och hälsosammare än det traditionella bordsaltet som används varje dag. Det innehåller en uppsättning av makro- och mikroelement. Himajalska Vivio finns i två versioner: fin och grov. Himalayasalt används oftare än den grova i matlagning för att krydda rätter. Det grova saltet har samma användning, men fungerar också i badet. I detta fall, tillsätt cirka 10 g salt per 1 liter vatten i badet. Efter ett saltsbad rekommenderas en halvtimmes vila. Tester visar att vi konsumerar för mycket salt.
Sur vassle (AWP)

Sur vassle (AWP)

Syrad vassle (AWP) är en biprodukt från produktionen av ost eller syrad kasein. Den produceras genom att torka färsk vassle som erhållits från mjuka vitostar. Den mikrobiella jäsningen minskar användningen av mjölk och omvandlar laktos till mjölksyra. Syrad vassle används främst i produktionen av ricotta och vassla. Den används också som ingrediens i många bearbetade livsmedel, såsom bröd, kex, kött, bakverk och färdiglagade rätter. Syrad vassle finns även i choklad och konfektyr. Produkten som erbjuds av Foodcom kan också användas i produktionen av djurfoder. Det är en populär ekonomisk ersättning för söt vassle i utfodringen av smågrisar. Syrad vassle används också i mjölkersättningar med lågt pH.
Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Instant Whey Protein Koncentrat (WPC 80 Insta)

Koncentratet av vassleprotein 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) produceras från söt vassle med hjälp av en avancerad ultrafiltreringsprocess vid låg temperatur. Därför förblir de flesta proteiner intakta. WPC innehåller cirka 35 till 90 % mjölkproteiner. Detta pulver är inte smaksatt och kan därför få vilken smak eller arom som helst. WPC 80 Instant används i produktionen av glass, yoghurt, drycker, charkprodukter och främst inom sportnäring. Det instant koncentratet löser sig lätt även i kallt vatten. WPC 80 Instant finns i förpackningar om 15/20/25 kg eller "Big Bag" 500-1000 kg. Den genomsnittliga hållbarheten för WPC 80 Instant är cirka 12 månader. Proteinhalt: min. 80 % Fettinnehåll: max. 8 % Aska max. 3,5 %
Deminiraliserad vassle (DEMI)

Deminiraliserad vassle (DEMI)

Demineraliserat vasslepulver (DEMI) tillverkas genom att ta bort en del av mineralerna från flytande sötvassle. Beroende på syftet kombineras många tekniker: jonbyte, elektrodialys, ultrafiltrering, mikrofiltrering eller nanofiltrering. Foodcom S.A. erbjuder ett brett utbud av demineraliserade pulver enligt kraven på: - 20% demineraliserat vasslepulver - utmärkt fyllmedel utan överdriven sälta, - 40%, 50% demineraliserat vasslepulver - mest populärt för choklad- och bakverksproduktion, - 70% demineraliserat vasslepulver, - 90% demineraliserat vasslepulver. Demineraliserat vasslepulver (90% demineralisering) används ofta vid tillverkning av mjölkersättning för spädbarn. Det möjliggör framställning av en sammansättning som ligger närmare bröstmjölk.
Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat (WPI)

Vassleproteinisolat erhålls genom koncentration och rening av vassleproteinkoncentrat för att minska fetthalten och kolhydratinnehållet i vasslen. Processen kan genomföras med hjälp av membranseparation eller jonbyte. WPI anses vara en produkt med den högsta renheten och proteinhalten.
Vassleproteinkoncentrat 80%

Vassleproteinkoncentrat 80%

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett koncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80% mjölkprotein. Det tillverkas av färsk och pastöriserad skummjölk genom filtrering och spraytorkning. Den höga proteinhalten och låga laktoshalt gör att denna produkt är allmänt använd inom produktion av lågkolhydratlivsmedel och proteinberikade drycker. Den kan även tillsättas i bland annat bakverk, desserter, foderprodukter, mjölkdrycker, såser och ostar.
Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat 80% (MPC)

Mjölkproteinkoncentrat (MPC) är ett högkoncentrerat mjölkpulver som vanligtvis innehåller 80 % mjölkprotein. Det härstammar från färsk, pastöriserad skummjölk genom en process av filtrering, avdunstning och spraytorkning. MPC är känt för sina exceptionella egenskaper när det gäller skumning, texturering, vattenbindning och koagulering. Dess utmärkta näringsvärde beror på den höga koncentrationen av protein. Det har en hållbarhet på 24 månader och finns tillgängligt i 25 kg säckar och Big Bags. MPC är ett gångbart alternativ till helmjölkspulver eller skummjölkspulver, och erbjuder jämförbara proteinnivåer.
Vasslepermeat

Vasslepermeat

Permeat tillverkas av färsk pastöriserad avfettad mjölk, som uppstår efter ultrafiltrering av mjölk för att extrahera proteiner och fetter. Produkten torkas sedan med hjälp av avancerade spraytorkningstekniker. Produkten kallas ibland "avfettad vassle", när den erhålls från vassle. Tack vare att vasslepermeat är rikt på laktos men har ett lågt proteininnehåll, kan det användas för att producera godis, bakverk och fetter. Det tillsätts också i produktionen av glass, smältost, drycker och kosmetika.
Ung Korns Pulver 1000 G Vivio

Ung Korns Pulver 1000 G Vivio

Visste du att personer som är allergiska mot vete, korn och andra spannmål nästan aldrig reagerar med allergier mot det gröna gräset från dessa spannmål? Ung korn, även känd som korn eller grön blod, är ett naturligt sätt att ge kroppen den nödvändiga dosen av proteiner, mineraler, vitaminer och enzymer. Tack vare det rika näringsinnehållet hjälper ung korn till att njuta av hälsa och välbefinnande. Kornets gräs är en naturlig källa till vitaminer, proteiner och mineraler. Det är en källa till vitaminer B6, C, folsyra, kalcium, järn, magnesium, kalium och zink. Det har ett högt fiberinnehåll. Gräset från de flesta spannmål innehåller också spår av vitamin B12. Ansamlingen bidrar till en korrekt blodkoagulering, hjälper till med musklernas korrekta funktion och är nödvändig för att upprätthålla friska ben och tänder. Magnesium bidrar till en minskning av trötthet och utmattning, hjälper till med nervsystemets korrekta funktion, såväl som...
Gröna Linser 1000g

Gröna Linser 1000g

Linser har, precis som alla baljväxter, unika hälsofördelar. De är en källa till välabsorberat protein. Linsernas protein är, efter sojaprotein, det mest absorberbara proteinet av vegetabiliskt ursprung (85 procent). Gröna linser innehåller mycket fiber. Fiber hjälper inte bara till att reglera blodsockret, förbättrar hjärt- och matsmältningssystemet, utan bidrar också till att sänka kolesterolnivåerna, avlägsnar gifter från kroppen, skyddar mot tjocktarmscancer och även mot typ 2-diabetes. De har ett högt järninnehåll, vilket är fördelaktigt för personer som inte äter kött. En kopp gröna linser innehåller 100 procent av det rekommenderade dagliga järnintaget. Detta mineral spelar en viktig roll i bildandet av hemoglobin i blodet och myoglobin i musklerna, vilket ansvarar för att transportera syre till cellerna. De innehåller också värdefullt mangan och folsyra.